Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Молодіжні ініціативи Донеччини: переможці конкурсу мінігрантів ЮНІСЕФ підтримують ментальне здоров’я

У березні завершився третій проєктний воркшоп конкурсу мінігрантів "DIY Community" за підтримки ЮНІСЕФ. Протягом конкурсу 37 команд з різних громад Донеччини представили свої інноваційні проєкти, спрямовані на підтримку ментального здоров’я молоді регіону. Після ретельного відбору, перемогу здобули 10 проєктів, які не лише змінюють життя молодих людей, а й допомагають подолати труднощі через психологічну підтримку та розвиток емоційної стійкості.
"Створюй відчуття!" – Творчі майстер-класи для молоді ВПО Сіверської громади, спрямовані на підвищення емоційної стійкості та психологічного добробуту.
"Ліфт емоцій" – Тренінги та майстер-класи для розвитку навичок емоційної стійкості та саморегуляції серед молоді.
"Ментальне здоров'я 2.0" – Тематичні заходи для підлітків Новодонецької громади, спрямовані на соціалізацію та розвиток навичок саморегуляції.
"UpMind" – Подкаст та заходи для молоді Мирненської громади, присвячені методам психологічної підтримки та самодопомоги.
"ARTmosfera" – Творчі майстер-класи для молоді ВПО Кам'янської громади для відновлення емоційної рівноваги.
"QUIZенція спокою" – Тематичні заходи для розвитку навичок саморегуляції та покращення соціалізації серед молоді.
"Дерево життя" – Артзаходи, спрямовані на підвищення обізнаності щодо емоційних проблем та їх вирішення.
"Сила в середині мене" – Тренінги для мешканців Добропільської громади на розвиток резильєнтності та подолання стресу.
"МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВʼЯ - ТУРБОТА ПРО СЕБЕ" – Психологічні тренінги для дітей та молоді Удачненської та Гродівської громад, націлені на самодопомогу.
"Творча майстерка "МО!лодь Діє!" – Артзаходи для молоді Олександрівської громади, спрямовані на розвиток креативності та подолання стресу.
Ці проєкти — важливий крок до підтримки ментального здоров’я молоді на Донеччині. Вони не лише допомагають молодим людям справлятися з емоційними труднощами, але й дають можливість розвивати навички, які стануть корисними в усіх сферах життя.
Проєкти команд з Донеччини вносять важливий внесок у створення здорового майбутнього для регіону, допомагаючи молоді відновлювати емоційну рівновагу та будувати стійкість у складні часи.
Детальніше ознайомитися з командами та їх проєктами можна, переглянувши карусель.
Програма ЮНІСЕФ у Донецькій області реалізується ГО “Заходи” у партнерстві з ГО "Країна розвитку" за підтримки Донецької ОДА