|
Хочеш краще зрозуміти себе, навчитися приймати рішення і впевнено рухатися до свого майбутнього?
Зустрічі 2 рази на місяць у різні дні тижня після 16:00 Безпечний простір без осуду,де важлива кожна думка Теми, актуальні саме для вас, які ми виявили під час опитування молоді: -емоції, бажання і вчинки; -цінності та «який/яка я зараз»; -особисті кордони й повагу до себе; -стереотипи, булінг і як із цим бути; -здоров’я, вибір, дорослішання; -самопрезентацію, впевненість, емпатію; -гроші та планування бюджету; -цілі, мрії та майбутнє. Розвиваємо критичне мислення, впевненість у собі та навички для реального життя. Ми створюємо простір із різними спікерками та спікерами, які зможуть найкраще та зрозуміло говорити про важливе. На будь-якому етапі ви зможете впливати на хід реалізації проєкту: пропонувати теми, формати та ідеї Можна доєднуватися до тих тем, які вам цікаві, на будь якому етапі програми клубу
Перша зустріч: «Який/ Яка я? Самоідентичність» Ти зможеш: -краще зрозуміти, хто ти є; -побачити свої сильні сторони; -навчитися приймати себе та вірити у власні можливості.
04 лютого 16:00
Участь за реєстрацією https://forms.gle/pXD4VXUvfQ84zfFz8
Після реєстрації на e-mail прийде посилання на зустріч.
|