З 09 березня по 09 квітня по всій Україні проходить XII благодійна акція «Серце до серця» під гаслом – «Я ХОЧУ бачити життя!». Метою акції є збір коштів для офтальмологічних відділень дитячих лікарень.
Слов’янськ доєднався до проведення акції і протягом місяця у закладах торгівлі (мережа магазинів «Белісімо», «Браво»;
Слов’янська кондитерська фабрика «Валенсія»), охорони здоров’я (КЛПЗ «Міська клінічна лікарня», КЛПЗ «Міська лікарня № 1», КЛПЗ «Міська дитяча лікарня», КЛПЗ «Пологовий будинок», КЛПЗ «Стоматологічна поліклініка», КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Слов’янська»), культури (КЗ «Центр культури і довкілля», КЗ «КЗ «ЦСПБ м. Слов’янська»), спорту (КЗ «Фізкультурно-оздоровчий комплекс м. Слов’янська») були розміщені агітаційні матеріали та скриньки для збору коштів.
07 квітня волонтери та працівники відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту і міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді підвели підсумки акції. Загалом в Слов’янську було зібрано 5092,08 (п’ять тисяч дев’яносто дві грн. 08 коп.).
Всі кошти, що були зібрані, перераховано на рахунок ВБФ «Серце до серця» (р\р 2600501306399 в ПАТ «Кредобанк», МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227. Найменування платежу: «Для Донецької області»)
Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради висловлює щиру подяку Садиковій Вікторії Ігорівні (мережа магазинів «Белісімо», Слов’янська кондитерська фабрика «Валенсія»), Директору ТОВ «Славтрейд Браво» Перепелиці Максиму Володимировичу, начальнику відділу охорони здоров’я Джим Олені Юріївні, начальнику відділу культури Олійник Марині Миколаївні, керівникам закладів в яких були розміщені скриньки, та всім небайдужим жителям за активну участь в проведенні XII благодійної акції «Серце до серця» в м. Слов’янськ.
Разом ми об’єдналися для вирішення дуже важливої справи, і віримо, що наша спільна участь допоможе наблизити мрію, бодай однієї хворої дитини. І результатом буде - «Я МОЖУ бачити життя!»
|