Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
В ДПУ МДЦ «Артек» розпочнеться VІ тематичну зміну «Я так думаю»!

В ДПУ МДЦ «Артек» на  базі санаторно-курортного комплексу «Пуща Озерна» (м. Київ) 23.06.2017 року розпочнеться VІ тематична зміна «Я так думаю». До міжнародного центру від Донецької області направляться 69 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. 

Хто вони сучасні герої України? Що значить бути патріотом? Як діяли наші пращури, щоб України здобула волю і свободу? Що має зробити кожен українець сьогодні для єдності країни, миру і процвітання України? Ці питання артеківці обговорюватимуть разом з видатними українцями, державними діячами і науковцями, артистами і лікарями, педагогами і військовими.

В рамках зміни відбудеться:

Журналістській проект «Я так Думаю!»

Артек-Проект «100 великих українців»

Інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?» артеківці проти знатаків;

Фестиваль пісень про Україну

Велика економічна гра

змагання з футболу на приз «Кубок Артеку» за участі видатних українських футболістів;

прийняття Універсалу Єдності Артеківця;

зустріч з лідерами всеукраїнських молодіжних та дитячих громадських організацій;

тематичний тиждень англійської мови «English Education Fest»

Партнери: Національний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова, Громадське об’єднання «Промінь Україна», Київська муніципальна академія естрадного та циркового мистецтва .

Зміна триватиме 21 день з 23.06 до 13.07.2017 року.

Наступна зміна планується з 16 липня.

Бажаємо дітям яскравих канікул, веселого відпочинку, гарного настрою, нових вражень !

Просимо батьків дітей або осіб, що їх замінюють за наданням путівок звертатися до структурних підрозділів у справах сім’ї та молоді свого міста або району.