Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
День фізичної культури і спорту відзначили діти у Краматорську

Суттєве значення в вихованні дітей та молоді має фізична підготовка . День фізичної культури і спорту, який відзначається в другу суботу вересня, саме спрямований на популяризацію спорту в країні, залученню молоді до занять спортом і фізкультурою та пропаганду активного здорового способу життя.

Восьмого вересня 2017 року в кімнаті підлітків «Прометей» управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради сумісно з кімнатою підлітків «Факел» відбулась спортивно-ігрова програма «Здоров’я-це рух» для дітей мікрорайону та дітей групи тривалого дня ЗОШ №3, присвячена Дню фізкультури і спорту в Україні.

Про Україну – сильну і спортивну державу, про спортсменів, які примножують славні традиції вітчизняного спорту, прославляючи Україну в світі, про здоров’я та гарне самопочуття, яке спорт дарує людині, розповідали педагоги -організатори кімнат підлітків. Діти відгадували загадки про спорт, приймали участь у запальній розминці перед змаганнями.

Цікаві веселі ігри та естафети сприяли зміцненню здоров’я та гарному настрою всіх присутніх! Вихованці приймали активну участь в казкових естафетах, де уявляли себе героями казок. Кожен мав змогу продемонструвати свої вміння, знання, наполегливість та спритність. Всі разом дружно змагалися, проявляли свою творчість та винахідливість, допомагали один одному долати перешкоди. Під час свята була дружня, доброзичлива атмосфера, багато сміху, веселощів. Свято закінчилось, а настрій залишився на весь день.