Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
КЗ « Донецький обласний центр соціально – психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями» відзначав свій маленький ювілей – 5 років

В січні 2018 р.    КЗ « Донецький обласний центр соціально – психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями» відзначав свій маленький ювілей – 5 років з дня відкриття єдиного в області центру соціально психологічної реабілітації для молодих інвалідів. З знаменною датою вітали клієнти, вдячні батьки та опікуни клієнтів Центра реабілітації, друзі, партнери.

Клієнти Центра реабілітації підготували святкову програму з віршами та піснями які були представлені гостям та клієнтам. Свято було наповнене доброзичливістю та позитивними емоціями. Декого натхнуло на світлі й приємні спогади. І як відзначила кореспондентка Тетяна Іванова на сторінці у Facebook: «А я отримала таку насолоду від цього тихого, скромного, такого домашнього заходу. У них, інвалідів, які відвідують Центр, навіть є чому повчиться. Дивлячись, на сльози мам, які вдячні центру і його співробітникам за нехай найменші, майже незначні, з точки зору здорової людини, успіхи своїх дітей, хочеться хоч чимось допомогти. Слухаючи історії цих хлопців і дівчат, починаєш розуміти наскільки все крихке в цьому світі. І відстань між "зараз у мене все класно, я здоровий і крутий" - і "я інвалід, що робити, як далі жити і хто допоможе" дуже-дуже мізерна !!! Пам'ятайте про це!!!»

Святкування завершилось традиційним чаюванням із тістечками, виготовленими власноруч.