17 квітня в інноваційному центрі для молоді на базі КП «Факел» за адресою вул. Паркова, 99 відбувся фінальний етап Брейн-рингу серед студентської та учнівської молоді «Історія мого міста», присвячений 150-річчю м. Краматорськ та в рамках акції «Відповідальна особистість – міцна держава».
Брейн-ринг відбувався ініціативи ГО «Солідарна молодь» та при підтримці Управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради, а його незмінним ведучим та суддею став голова клубу інтелектуальних ігор ДДМА – Олександр Мельников.
Місце у фіналі вибороли 6 команд, які розподілились у турнірній таблиці наступним чином:
3 місце - «Майбутні Новокраматорці» КВПУ,
2 місце - «Ерудит» МК ДДМА,
1 місце - «Діти Краматорська» КТТ,
Переможців нагородили начальник відділу молодіжної політики та у справах сім’ї Краматорської міської ради Страшко Володимир та голова Донецького обласного відокремленого підрозділу громадської організації «Солідарна молодь» Лучко Дар’я.
Також 18.05.2018 року на базі КП «Факел» (вул. Паркова, 99) планується проведення Брейн-рингу серед робітничої молоді «Історія мого міста» присвячений 150-річчю м. Краматорськ та в рамках акції «Відповідальна особистість – міцна держава».
|