Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
В Урзуфі пройшов Всеукраїнський молодіжний форум «Схід-Захід: міжрегіональне партнерство. Перезавантаження»

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації, Урзуфська сільська рада, молодіжний центр с. Урзуф «Молодіжне сузір’я», Мангушська райрада, Мангушська райдержадміністрація.

Громадською  організацією «Дієві зміни», що є головним організатором заходу,  за мету було поставлено продовжити налагодження співпраці молодих лідерів, громадських діячів, представників органів місцевого самоврядування і влади зі східного та західного регіонів країни для обміну досвідом у різних галузях серед молодого покоління, формування активної громадської позиції молоді в процесах участі в прийнятті рішень, які впливають на життя країни чи громади, налагодження подальшої співпраці серед молоді у форматі «Схід-Захід разом».
Учасники заходу отримали нові знання та досвід долучаючись до роботи у подіумній дискусії, під час якої на запитання учасників заходу відповідали народні депутати України - Дмитро Лубінець , Олег Барна, Ірина Суслова, Сергій Рудик, роботи в секціях: «Молодь у політиці: лайфхаки побудови успішної команди лідерів», «Енергоефективність та довкілля. Досвід розумних міст України», «Розробка бізнес-ідеї. Модель отримання прибутку. Кращі практики» (спікери Олександр Комашко і Юрій Кручин)
Не менш насиченим було і неформальне спілкування учасників: фотовиставка «Алло, мам, я на Азові і #тутДрайвово!», флеш-моб «Я на Азові і #тутДрайвово», виступ музичного кавер-бенду «ФМ Бенд»
Всеукраїнський молодіжний форум «Схід-Захід: міжрегіональне партнерство» створив умови для інтелектуального, духовного і творчого розвитку молоді, підтримки її ініціатив та інноваційного потенціалу.