В Бахмутському районі протягом тижня проводились святкові заходи до Дня соборності України. Активно до цією подію підключились Молодіжні центри «Імпульс» (м.Світлодарськ), «Вітер змін»(смт.Миронівський).
17 січня 2019 року в Молодіжному центрі «Імпульс» (бульвар Молодіжний, 58 г, м.Світлодарськ) відбулась прем’єра змонтованого відеоролику з флешмоба до Дня соборності України, яке зроблено за ініціативою молоді Світлодарська та за участю студентів вищих навчальних закладів, учнів шкіл міста. 22 січня 2019 року пройде прем’єра відеороліку з флешмобу до Дня соборності України на сторінці Молодіжного центру "Імпульс" (Світлодарський міський Палац культури) у Фейсбуці.
В Молодіжному центрі «Імпульс» молодь зіграла в квест «Мій рідний край – моя Країна», присвячений до Дня Соборності України, 100-річчю Злуки. До квесту долучились 4 команди, які мали змогу на відведений час випробувати свої сили та знання з історії, географії, літератури, музики, мистецтва. Всі учасники продемонстрували, що добре знають історію своєї держави, свого рідного краю. На фініші усі команди змогли зібрати зашифровані ключі та скласти закодоване слово «Україна», перше місце посіла команда «Козацька молодь», яка набрала 44 бали та виконала всі завдання за 26 хвилин. ,
Всі учасники команд та вболівальники отримали сувенірну продукцію з національної символікою (браслети, брелки, блокноти, ручки).
В 22.01.20019 році відбулася гра- квест «Мій рідний край – моя Країна», присвячений до Дня Соборності України, 100-річчю Злуки в Молодіжному центрі «Вітер Змін»(смт.Миронівський).
До квесту долучились 4 команди(«Сокіл», «Соняшник», «Козачата», «Родяни»), які мали змогу на відведений час випробувати свої сили та знання з історії, географії, літератури, музики, мистецтва. Всі учасники активно та спритно виконували завдання, показавши свої знання з історії своєї держави, рідного краю. На фініші усі команди зібрали зашифровані ключі, склавши слово «Україна», перше місце посіла команда «Сокіл», яка набрала 41 бали та виконала всі завдання за 34 хвилини.
Всі учасники команд та вболівальники отримали сувенірну продукцію з національної символікою (блокноти, ручки).
По завершенню гри - квест молодь поспілкувалась, випила чай, поділитися враженнями, обсудити результати проведеної гри.
Ініціаторами та організаторами цих заходів були Молодіжний центр «Імпульс» при Комунальному закладі «Світлодарський міський Палац Культури» м. Світлодарськ, «Вітер змін»(смт.Миронівський), Миронівський селищний будинок культури, Відділ освіти та відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Бахмутської райдержадміністрації.
Молодіжний центр "Імпульс" вітає всіх з Днем Соборності України. Відео-привітання можете переглянути за посиланням https://www.facebook.com/Svitlodarsk/videos/289831688349451/
|