Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Представники управління прийняли участь у засіданні круглого столу

18 квітня представники управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації - співробітники комунальної установи «Обласний центр ресоціалізації наркозалежної молоді» прийняли участь у засіданні круглого столу.

18 квітня відбувся захід від Благодійної організації «Благодійний фонд» клуб «Світанок» на якому обговорювались результати дослідження рівня доступу жінок , які вживають наркотики, до послуг  з охорони  сексуального і репродуктивного здоров’я, ВІЛ та зменшення шкоди, а також перешкод, з якими вони стикаються при доступі до таких послуг в Дослідження проводилось в рамках проекту «Задоволення специфічних потреб в області сексуального і репродуктивного здоров’я та прав маргіналізованих жінок в районах ,порушення збройним конфліктом в Україні».

В ході цього заходу обговорювалось таке важливе питання, як : «визначення соціальних, юридичних та культурних  бар'єрів в зверненні за послугами охорони здоров'я щодо СРЗ для жінок, які вживають наркотики».

Всі учасники з різних структур ділилися своїм досвідом і думками, обмінялися контактами з метою налагодження партнерських стосунків та взаємної співпраці.