Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
У комунальній установі «Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги» відбувся лекторій, який був приурочений до Всесвітнього дня запобігання самогубства

5 вересня у комунальній установі «Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги» відбувся лекторій, який був приурочений до Всесвітнього дня запобігання самогубства (10 вересня).

Сьогодні суїцид - це глобальна і трагічна проблема. Як свідчить статистика, в результаті самогубств у світі помирає стільки ж людей, скільки у результаті воєн і насильницьких убивств, разом узятих.

Клієнти ДОЦСПД прослухали виступ педагога соціального Стрижченко Д.С. та психолога закладу Кладієвої Г.А. 

Проведено лекцію присвячену темі цінності людського життя. Бесіда на відверту тему «Моя життєва ситуація», де клієнтки центру колективно обговорили, як знайти правильний вихід зі складних ситуацій. З метою формування оптимістичних поглядів на життя психологом проводилися сеанси психоемоційного розвантаження, з використанням музикотерапії, аромотерапії та перегляду позитивних відеослайдів.

Це є актуальною проблемою для клієнтів нашого центру, бо коли вони потрапляють у наш центр постає питання: «Чи правильно я живу?», «Чому це трапилось зі мною?», «Я нікому не потрібна!».