У зв`язку з тим, що Кабінет Міністрів ухвалив рішення продовжити карантинні заходи до 24 квітня і розширити надзвичайну ситуацію на всю територію України, ми не можемо спілкуватися з молоддю off-line… Але спеціалісти центру продовжують працювати та презентувати on-line проекти, які розраховані на учнівську, студентську та робітничу молодь.
Продовжується профорієнтаційна програма «Твій вибір», в режиме on-line.
Зустріч пройшла в формате інтерв ю з лікарем-терапевтом Юлією Галинською, яка наразі проходить інтернатуру в терапевтичному відділені однієї з лікарень Краматорська. Вона відповіла на найактуальніші питання серед молоді (детальніше тут...) В кінці інтерв`ю Юлія сказала відверто: «І взагалі, я вважаю, що ми повинні частіше молоді говорити що їх чекає після університету, адже шок після побаченого може вселити сумління в обраній професії, а це неправильно. Наша країна потребує нових професіоналів, нових, палаючих серцем, лікарів. Адже, хто як не ми?»
Людина повинна жити в гармонії, душа і тіло мають бути гармонійними одне з одним. Саме за допомогою танцювальних рухів тренінг запрошує тіло до розмови, дає йому можливість висловитися. Саме цієї темі присвячений танцювальний відео - тренінг "Дозволь собі танцювати. Пізнай себе через танець". 25 березня пройшла вступна сесія цього тренінгу (дивиться тут...) Наступні сесії тренінгу незабаром.
На період карантину Донецький обласний дитячо-молодіжний центр продовжує наступні форми роботи:
- Надання індивідуальних психологічних консультацій учнівської, студентської та робітничої молоді задля вирішення психологічних проблем (дивись за посиланням...)
- Продовжується прийом та опрацювання робіт на обласний on line – конкурс малюнків «Мир – це я!», присвячений Дню пам’яті та примирення.
- Задля саморозвитку та само зайнятості молоді стартував on line – курс "Комп'ютерна грамотність" (реєстрація тут...)
- Ведеться методична робота, яка розрахована на керівників та працівників молодіжних центрів Донеччини (Розробка методичних рекомендацій щодо роботи молодіжних центрів Донецької області).
Мийте руки з милом, дбайте про своє здоров`я та зберігайте позитивний настрій разом із Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром!
Стежте за нашими новинами:
https://www.dodmc.dn.ua/
https://www.facebook.com/groups/DODMC/
|