Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
День Матері та Міжнародний день сім'ї: відсвяткували тепло і затишно

Щорічно у травні відзначається День Матері та Міжнародний день сім’ї. День матері та День сім’ї – зворушливі для кожного серця свята, тому що кожний з нас з дитинства несе в душі єдиний неповторний образ своєї мами, яка завжди зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде щиро любити свою дитину. З родини починається життя людини, тут вона формується як особистість. Сім’я - джерело любові та поваги. Будучи основою суспільства, вона залишається берегинею культурних традицій, загальнолюдських цінностей і наступності поколінь.

В умовах карантинних заходів День Матері та Міжнародний день сім'ї у Донецькій області було відзначено у тихому сімейному колі. Структурними підрозділами у справах сім’ї та молоді у містах районах та ОТГ області були проведені заходи у соціальній мережі «Фейсбук» і не тільки. Ось декілька з них.

В бібліотеках Костянтинівського району традиційно 13-15 травня проведено різноманітні бібліотечні заходи, які нагадують про важливість для кожного у житті Матері та родини, а саме: виставки-привітання, селфі з особистими фотопосиланнями до мам, відео презентації, година порад та інше.

Сім'ї Костянтинівського району долучились до культурно-мистецької акції "Сім'я у форматі 24/7" до Міжнародного дня сім'ї. Яскраві сімейні фото свідчать про те, що в районі є щасливі, міцні сім'ї зі своїми традиціями.

Запорукою міцної держави є щаслива родина, незалежно від кількості її членів, місця проживання та роботи, соціального стану, поглядів тощо.

До Дня Матері Ясинуватським районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за підтримкою райдержадміністрації були вручені мультиварки багатодітним малозабезпеченим сім'ям. За доблесне виховання дітей та належне виконання батьківських обов'язків родини отримали такі побутові електроприлади.

Міцна родина, віра в Бога, повага до матері та батька – споконвічні цінності українського народу! Дружна сім’я є головною складовою частиною життя та успішності кожної людини.