Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
До дня батька у Донецькій області провели низку заходів

День батька – це свято поваги та вдячності чоловікам, які піклуються про своїх дітей. В Україні вдруге офіційно святкують День батька. Це свято відзначають щороку в третю неділю червня. Згідно з указом про затвердження цієї дати, День батька має на меті сприяти «розвитку сім’ї як основи суспільства і підвищенню статусу чоловіка як батька в процесі виховання дітей».
Так, у Донецькій області цього року управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації посприяло реалізації ініціативи активних батьків Донеччини  та разом з Фондом ООН  у галузі народонаселення фінансово підтримало п'ятиденний сплав на човнах для татусів з дітьми.

За активну громадянську позицію, сумлінне та відповідальне виховання дітей, забезпечення їх всебічного розвитку та з нагоди Дня Батька 10 багатодітних татів-одинаків було відзначено Подякою управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.

В умовах карантину в Донецькій області дистанційно пройшли наступні заходи: Відеопривітання від дітей Шахівської сільської об’єднаної територіальної громади «Мій тато-найкращий», «Вітання супертатусів», «Мій батько – супергерой!».  Відеопрезентація «Цінуйте і любіть своїх батьків» від відділу культури, молоді та спорту КЗ «Слов’янський РОМЦК».  Сектором у справах сім’ї та молоді управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради було проведено флеш-моб «Мій батько найкращий», годину спілкування «Шануймо батька!» із залученням студентської молоді та представників молодіжної ради, фоточелендж «Я і тато», фотомарафон «#Мій_тато-моя_гордість!».  У Костянтинівський міській раді пройшов Familly challenge (фотоколлаж декількох сімей або відеороликів з онлайн-голосуванням). На сторінці управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради у соціальній мережі Facebook пройшла онлайн виставка світлин «Мій тато найкращій».