Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
«Борщ із салом, сало з часником»: у Соцгуртожитку провели воркшоп з приготування борщу

3 липня у Соцгуртожитку було проведено воршкоп з приготування борщу для нових отримувачів послуг. 1 липня Соцгуртожиток «виріс» на п’ять нових отримувачів послуг – випускників поточного року Торецького професійного ліцею, у яких навички приготування їжі не були розвинуті за часів повного державного забезпечення. Завдяки благодійниці, яка забезпечила хлопців овочами, Соцгуртожиток провів воркшоп з приготування справжнього українського борщу, де хлопців навчали всім тонкощам приготування головної національної страви.

 

Хлопців вчили терти червоний буряк, від якого фарбуються руки та нарізати цибулю, що викликає сльози; вчасно додавати овочі у киплячу воду та помішувати засмажку на пательні; вдосталь солити та додавати спецій, щоби страва була смачною.

 

Коли у каструлі забулькала юшка та по кухні розпливлися надзвичайно смачні аромати, хлопці із певною гордістю та задоволенням посідали за стіл, щоби з’їсти свій вперше приготований справжній український борщ.

 

Дивіться відео за посиланням.