Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
До Дня сім`ї проведено on-line круглий стіл «Залучення батьків до спільних заходів з молодіжними центрами»

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр, за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, до Всеукраїнського Дня сім’ї провів on-line круглий стіл з представниками молодіжних центрів Донеччини «Залучення батьків до спільних заходів з молодіжними центрами».

Сім’я – найголовніше в житті будь-якої людини. Це не потрібно доводити нікому. Вона, як гарний, вишитий з любов’ю оберіг, що захищає від бід і нещасть. Міцна сім’я – це щоденна, наполеглива праця.

В Україні здавна шанували велику, дружню і працьовиту родину, що є і добробутом, і взаємоповагою, і взаємодопомогою – найвищими цінностями у родині.

Успіх молодіжних центрів базується на здатності громади осмислено та раціонально залучати всіх її членів та сприяти їхній взаємодії, не оминаючи увагою родини, оскільки сім’я – це унікальна соціальна система, яка тісно пов’язана з соціальною системою громади.

Мета залучення батьків полягає в тому, щоб забезпечити спільну роботу центрів, батьків та допомогти молоді розвинути свій потенціал, отримувати задоволення від життя й отримати максимально різноманітний життєвий досвід.

У процесі роботи вирішували питання:

• Роль батьків в розвитку молодіжних центрів
  • Форми та методи роботи з батьками молодіжних центрів
  • Які послуги може надавати молодіжний центр для розвитку сімейних цінностей?
  • У вихованні молоді відбувається вся організація життя сім’ї, працьовитість, духовне багатство й моральна чистота матері та батька у партнерстві з молодіжними працівниками

Робіть усе, щоб майбутнє молоді  було прекрасним!