Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
До вашої уваги стаття та фотопроєкт присвячені проблемі насильства над жінками

Про проблему насильства над жінками і важливість її вирішення розмірковувала студентка 39 групи Краматорського Коледжу Технологій та Дизайну Кувичкіна Марія. До вашої уваги її стаття та частинка фотопроекту.

«Б'є, значить любить.

За глобальним даними поширеності насильства, кожна 3-тя (35%) жінок в світі протягом всього свого життя піддається фізичному насильству з боку партнера.

Багато жінок просто не можуть піти від свого чоловіка через те, що бояться переслідування, погроз. У цьому випадку вони - жертви, які не можуть знайти вихід. Чому чоловік дозволяє собі піднімати руку на жінку? Вони занадто імпульсивні і не можуть контролювати свої емоції. Нажаль, прокурори не збираються з цим працювати і кажуть: "Тоді навіщо ти з ним живеш? Не подобається - йди", а сама жінка в напрузі від того, що він дізнається про те, що вона була в поліції і стане все гірше. Їй не залишається нічого, як забрати заяви і піти знову в цей жах.

Це є грубою помилкою, адже вона боїться залишитися одна, боїться що-небудь робити, комусь говорити, бо це .. може закінчитися наслідками. Я сама була свідком фізичного насильства на вулиці. Чоловік на всю вулицю почав кричати на жінку, штовхати її, ображати, страх в її очах був .. жахливий. Я хочу, щоб жінки замислились і почали себе цінувати, тому що з цим може зіткнутися кожен і важливо не показувати, що ти слабкий, не терпіти всю біль, а робити висновки і приймати рішення, тому що життя кожного варте нескінченність і його потрібно цінувати.»