У клубі для підлітків "Орля" за місцем проживання в місті Авдіївка пройшов комплекс занять присвячених міжнародному Дню сім'ї. 13 травня відбулася гра-вікторина "З родини йде життя людини". З метою формування у дітей ціннісного ставлення до сім'ї, родини, людей, виховання шанобливого ставлення до батьків, сімейних традицій, піклування про молодших і старших членів сім'ї. Відзначення Дня сім'ї є значним святом, адже кожній людині, особливо дитині, потрібні батьки, сім'я, домівка. У ході гри діти обговорювали "Що таке успішна родина", відгадували загадки, ребуси, виконували творче завдання, "Мамина посмішка". Кожен намалював своє "Родовідне дерево". Гра-вікторина пройшла у дружній атмосфері. Діти отримали масу позитивних емоцій!
15 травня пройшов захід "Разом з мамою ми граємо і перемагаємо" присвячений міжнародному Дню сім'ї. Сім'я-це життєдайний осередок, що почекає найвищу цінність людства-дітей, цвіт нації, майбутнє народу. "Сім'я- це місце де народжується життя і ніколи не згасає любов". У заході прийняли участь сім'ї: Жиркових, Коваленко та Хатульових. В дружній, теплій атмосфері учасники команд "Барвінок", "Ромашка", "Червона троянда" відгадували загадки, ребуси, складали пазли-назви казок, за фонограмою відгадували пісні про родину, Україну. Також розіграли за ролями казку на новий лад "Ріпка".
Закінчився захід на веселий ноті флешмобу. Всі учасники отримали грамоти, невеличкі подарунки та масу яскравих емоцій, позитиву та радості.
|