Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Всеукраїнська молодіжнв акція «Будь у просторі здоров´я»

Міністерство молоді та спорту України активно продовжує роботу щодо підвищення рівня компетентностей молоді, пошуку та втілення нових сучасних форм роботи з молоддю, серед яких одну з головних позицій сьогодні займають проєкти неформальних спортивних рухів. Перші кроки, зроблені інститутами громадянського суспільства, виявили велику зацікавленість молоді у різноманітних проєктах цих рухів, основною метою діяльності яких є формування у молоді свідомого та відповідального ставлення до власного здоров’я, сприяння гармонійному психічному розвитку, збереженню репродуктивного здоров’я, культури безпеки життєдіяльності, запобігання виникненню соціально небезпечних захворювань та різних форм залежності.

Інформуємо вас щодо організації та проведення з 11 жовтня по 10 грудня 2021 року Всеукраїнської молодіжної акції «Будь у просторі здоров´я» (далі – Акція), одним з головних завдань якої є презентація успішних проєктів неформальних спортивних рухів та надання допомоги щодо їх впровадження на рівні територіальних громад (анонсовий проморолик Акції за посиланням - https://fex.net/uk/s/ke2sdts).

Акція передбачає проведення заходів (майстер класів) з 01 по 19 листопада 2021 року в наступних містах України, зокрема у м. Святогірськ, Донецька область, вул. Курортна, 13 (запрошуються учасники з Донецької, Луганської, Дніпропетровської областей), Комунальний позашкільний навчальний заклад «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» на базі готельно-туристичного комплексу «Зелена Роща» – 18.11.2021 (з 16:00 до 20:00).

Звертаємо особливу увагу щодо необхідності дотримання під час проведення заходів Акції встановлених вимог із запобігання поширення респіраторної хвороби COVID-19.

Для участі у заходах Акції зацікавленим особам необхідно зареєструватися до 28 жовтня 2021 року за наступним посиланням.

https://forms.gle/rCof2Pgi4osGWBMG7.

Для координації дій та вирішення організаційних питань інформуємо вас про контакти виконавця послуг з організації та проведення Всеукраїнської молодіжної акції «Будь у просторі здоров´я» (Бичков Валерій Володимирович, тел.: 068 608 72 22, е-mail: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript ) та головного спеціаліста відділу

сприяння розвитку молоді та утвердження здорового способу життя департаменту молодіжної політики Мінмолодьспорту (Базенко Владіслав Анатолійович, тел.: 044 246 69 34, е-mail: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript ).