Любов — це не лише почуття, а й взаєморозуміння, підтримка, довіра. Вона проявляється у погляді, дотику, турботі, у готовності бути поруч і ділити не лише щасливі, а й складні миті. Світлини, які стали частиною фоточеленджу, відображають гармонію у стосунках, тепло обіймів, силу єднання. Вони показують, що справжнє кохання живе у взаємності — у повазі, спільних мріях, прагненні зробити одне одного щасливим.
Сім’я — це місце, де любов розкривається у повній силі. Тут вона виявляється не лише у словах, а й у вчинках, у щоденній увазі та турботі. Саме в родині ми вчимося любити, довіряти, прощати й підтримувати.
Бережімо почуття, що нас єднають. Адже справжнє кохання — це не просто емоція, а шлях, яким ми йдемо разом, підтримуючи одне одного на кожному кроці.
Проєкт «З любов’ю через об’єктив 2025», спрямований на розкриття глибоких тем любові, взаємоповаги та емоційної підтримки в сучасному світі, реалізується Управлінням охорони здоров’я, Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», започаткованої першою леді України Оленою Зеленською.