Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
До Міжнародного дня сім’ї мистецька майстерня Костянтинівської школи мистецтв у Львові провела теплий та щирий захід «Родинне коло».

Сім’я — це теплий острів любові та надійна фортеця у бурхливому світі сьогодення. Саме з розмови про родинні цінності розпочалася зустріч із дітьми. Учасники заходу говорили про єдність, підтримку, добрі слова та важливість часу, проведеного разом, адже саме в родині ми робимо перші кроки до любові, взаємоповаги та турботи одне про одного. Творча частина заходу подарувала дітям можливість створити листівки-аплікації «Моя сім’я — в моєму серці». Кольоровий папір, фарби та яскраві наліпки перетворилися на щирі побажання щастя, затишку й ніжності для найдорожчих людей. Не менш захопливою стала музична мандрівка, підготовлена за допомогою відеороликів зі звітного концерту школи мистецтв. Діти познайомилися зі світом музичних інструментів — від витонченої скрипки та величного рояля до драйвових ударних і рідної бандури. Захід пройшов у надзвичайно теплій та дружній атмосфері. Сьогодні, коли багато родин нашої громади через війну були змушені залишити рідні домівки та роз’їхатися по різних куточках України і світу, такі зустрічі допомагають зберігати родинне тепло, єдність і любов до рідного краю.