Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
«СПІЛЬНОТА ВУГЛЕДАРЦІВ В ОДЕСІ»: ЗАПРОШУЄМО ЗЕМЛЯКІВ ДОЛУЧАТИСЯ

Вугледарська громада підтримує громадські ініціативи своїх мешканців та допомагає землякам знаходити одне одного.
Сьогодні представляємо ініціативу нашої землячки Олени Бойко, громадської діячки та мешканки Вугледарської громади, яка наразі проживає в м. Одеса.
Олена пропонує створити «Спільноту вугледарців в Одесі».
Це буде не офіційний проєкт органів влади Вугледарської громади, а добровільна громадська ініціатива, покликана об’єднати мешканців та мешканок усіх населених пунктів Вугледарської громади, які зараз проживають саме в місті Одеса.
Звернення ініціаторки:
"Дорогі земляки!
Сьогодні багато мешканців та мешканок нашої громади через війну живуть у різних містах України. В Одесі нас також чимало, але часто ми навіть не знаємо одне одного та дуже рідко зустрічаємось.
Саме тому в мене виникла ідея створити «Спільноту вугледарців в Одесі» — теплий і дружній простір для знайомства, спілкування, взаємної підтримки та збереження зв’язку з нашою рідною громадою.
Я хочу, щоб ми могли:
• знаходити одне одного, знайомитися та спілкуватися;
• обмінюватися досвідом і корисною інформацією, актуальною саме для тих, хто мешкає в м. Одеса;
• підтримувати одне одного у вирішенні повсякденних життєвих питань;
• проводити спільні зустрічі, заходи та інші корисні ініціативи;
• зберігати пам’ять про нашу громаду, її історію, традиції та нашу спільну ідентичність;
• разом створювати коло людей, у якому кожен зможе бути корисним іншим і сам отримати підтримку.
Спочатку я хочу особисто познайомитися та поспілкуватися з кожним та кожною, хто відгукнеться. Надалі ми зможемо створити спільну Telegram-групу, обговорити наші потреби, ідеї та разом вирішити, якою буде діяльність спільноти.
Якщо ви є мешканкою або мешканцем будь-якого населеного пункту Вугледарської громади, зараз проживаєте в місті Одеса і вам близька ця ідея — напишіть мені особисто в Telegram: @olenabouko.
Буду щиро рада нашому знайомству.
Давайте знаходити одне одного, підтримувати зв’язок і разом створювати в Одесі нашу «Спільноту вугледарців»
Вугледарська громада підтримує цю громадську ініціативу та, за можливості, сприятиме проведенню спільних заходів.